Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЕТНО

Етно тост леб 0,350 кг

Изворно македонски домат и пиперка вградени во парче леб. Без конзерванси,рачно изработен, со продолжена свежина и трајност. Вкусот на македонската традиција.

Состав:
брашно Т-500, пченкарно брашно, сув домат, квасец, маргаринг, шеќер, сол, буковец, лук во прав, зачин, соино брашно, емулгатор е481,антиоксидант е300, пченично сладно брашно
T-500 wheat flour, corn flour, dried tomatoes, yeast, margarine, sugar, salt, crushed red pepper, garlic powder, spice, soy flour, emulsifier e481, antioxidant E300, malted wheat flour
miell T-500, miell misri, tomate të thara, maja, margaring, sheqer, kripë, spec i kuq i grimcuar, hudhër në pluhur, aromate, miell soje, emulgator E481, antioksidant E300, miell i ëmbëlsuar gruri