Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

Понуда на денот

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со месо, со пица фил)
55 ден.

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со сирење, со спанаќ и сирење)
50 ден.

Баничка + Јогурт 180мл.
(со месо, со сирење)
45 ден.

Пита домашна со зелка + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со урда + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со праз + Јогурт 180мл.
50 ден.

Бурек со сирење + гратис пекарски јогурт Bimilk
50,00 ден.

Пита соле компирова спанаќ + Јогурт 180мл.
55 ден.

Пита соле пченкарна со кулен + Јогурт 180мл.
55 ден.

Бурек со месо + гратис пекарски јогурт Bimilk
55,00 ден.

Пица бурек + гратис пекарски јогурт Bimilk
55,00 ден.

Бурек со сирење и спанаќ + гратис пекарски јогурт Bimilk
55,00 ден.

Пита пченкарна со праз + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со урда + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со зелка + Јогурт 180мл.
60 ден.

СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 24 годишна традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис. Ангажирани се 200 вработени со соодветни квалитети кои им овозможуваат навремено и квалитетно да ја завршат работата притоа почитувајќи ги соодветните зададени задачи. Со цел производите навремено и квалитетно да се произведат и достават до потрошувачите работата е професионално организирана во сите сегменти.

Производството се изведува во седум пекари со обезбеден магацински простор каде соодветно обучени работници ги произведуваат производите притоа користејќи современи машини и опрема.

Производи

Локации