Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

Контакт

Специјал Дирекција

Генерален директор - Горан Ѓорѓиевски

goran.gjorgjievski@specijal.com.mk

Оперативен директор - Илија Трајковски

ilija.trajkovski@specijal.com.mk

Оддел за човечки ресурси - Радица Оцевска

Сметководство

Специјал Карпош

Специјал Тафталиџе

Специјал Унверзална

Специјал Рекорд

Специјал Зоил

Специјал Бисер

Специјал Новоселски

Специјал - Рамстор City Mall

Специјал - Рамстор Capitol

Специјал - Рамстор Лисиче (последна 5-ка)

Специјал - Рамстор Лисиче- Видое Смилевски Бато

Специјал - Рамстор Аеродром

Специјал - Рамстор Првомајска

Специјал - Рамстор Собрание

Специјал - Рамстор Водно

Специјал - Рамстор Капиштец

Специјал - Рамстор Дебар Маало

Специјал – Веро Џамбо

Специјал - Веро Кисела Вода