Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧИА

Леб со чиа семе 0,350 кг

Чиа семето го подобрува имунитетот и дава енергија, изобилува со омега -3 масни киселини, антиоксиданси и растителни влакна, содржи високо ниво на магнезиум, цинк, железо и калциум. Без конзерванси, рачно изработен, со продолжена свежина и трајност.

Состав:
брашно Т-500, компирово брашно, чиа семе, маргарин, квасец, семки од тиква, шеќер, сол, афион, соино брашно, емулгатор е481, антиоксидант е300,пченично сладно брашно
T-500 flour, potato flour, chia seeds, margarine, yeast, pumpkin seeds, sugar, salt, poppy seeds, soy flour, emulsifier e481, antioxidant E300, malted wheat flour
miell T-500, miell patate, farë çia, margarinë, maja, fara kungull, sheqer, kripë, poppy, miell soje, emulsifier e481, antioksidant E300, miell i ëmbëlsuar gruri