Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТРИ БРАШНА

Леб од три брашна 0,620 кг

Произведен од мешавина на три различни видови на пченични брашна (интегрално пченично брашно,брашно т-850 и брашно т-500), се одликува со темна средина, збиена структура и полн вкус. Изработен по традиционална постапка без употреба на адитиви и хемиски средства, без конзерванси со продолжена свежина и трајност.

Состав:
брашно Т-500, брашно т-850, пченкарно интегрално брашно, квасец, сол, јачменов слад
flour T-500, T-850 flour, corn grain flour, yeast, salt, barley malt
miell T-500, T-850 miell, miell misri kokërr, maja, kripë, ëmbëlsues aromatik