Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ФИТИ

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА (интегрално пченично брашно, пченично брашно Т-500, брашно од соја, сончоглед, ленено семе), ПОСИП (сусам, овесни снегулки, ленено семе, пченични снегулки, сончоглед, ржани снегулки), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими)