Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ГРКЛАН

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, МАРГАРИН (билни масти, масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРЕН СКРОБ, БЕЛКА ВО ПРАВ, ГОТВАРСКА СОЛ