Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

БРИОШ ЦВЕТ

БРАШНО Т-500, ВИШНА ФИЛ (вишна во сопствен сок 35%, вода, шеќер, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванс), МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), КРЕМ ВАНИЛА (шеќер, скроб, пченичен скроб, млеко во прав, стабилизатор, боја, ароми), ЛАБЕЛЕ (пченкарен сируп, шеќер, вода, декстроза, киселински регулатори, конзерванс), ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР