Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КАСАТО

БИСКВИТИ (брашно, шеќер, билна маст, лецитин од соја, готварска сол, амониум и содиум бикарбонат, природна арома: ванила), ЧОКОЛАДО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), МАРГАРИН (билни масти и масла 80%,вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ШЕЌЕР