Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КРЕМПИТА ВАНИЛА

ЈАЈЦА, КРАВЈО МЛЕКО, ШЕЌЕР, ШЛАГ (растителни масти, гликоза, млечни протеини, емулгатор, шеќер, млеко во прав), БРАШНО Т-500, МАРГАРИН (билни масти, масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), СТАБИЛИЗАТОР (средства за одржување на свежина, емулгатори), ОЦЕТ ВИНСКИ, ВАНИЛА (ванилин, шеќер), ГОТВАРСКА СОЛ