Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПАСТА ПРОФИТЕРОЛИ

КРАВЈО МЛЕКО, ЈАЈЦА, ШЕЌЕР, БРАШНО Т-500, ДАНИА КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, декстроза, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, жолчка во прав, растителни масти, готварска сол, стабилизатори, емулгатори, конзерванс, боја, арома), МЛЕЧЕН ПУТЕР, КАКАО