Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПАПУЦАКИ

ШЕЌЕР, БРАШНО Т-500, КРАВЈО МЛЕКО, ЈАЈЦА, БЕЛ КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, хидрогенизирана растителна маст, полномасно млеко во прав, млечни белковини, згуснувачи, емулгатори, готварска сол, бои), ПУТЕР, КИКИРИКИ, ДАНИА КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, декстроза, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, жолчка во прав, растителни масти, готварска сол, стабилизатори, емулгатори, конзерванси, бои, ароми), СЕЗОНСКО ОВОШЈЕ (МАНДАРИНА, КИВИ, ПОРТОКАЛ), КАНДИРАНО ОВОШЈЕ, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО