Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ОБЛАНДА

ОБЛАНДА, БИСКВИТИ, МЕЛЛА ЛЕШНИК (лешници, шеќер, пченична прекрупа, модифициран скроб, пченично брашно Т-550, варено млеко во прав, агенси за нараснување, јачменов слад, вода, хидрогенизирана билна маст, арома, зачин), ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), ОРЕВИ, ШЕЌЕР