Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МУС ЧОКОЛАДЕН

ГРОЗЈЕ, ЈАЈЦА, СУМИКС ЧОКО (пченично брашно, шеќер, какао во прав, млечна сурутка во прав, емулгатор, агенси за нараснување, згуснувачи, готварска сол, арома, соја), КАРАВЕЛА ЧОКОЛАДО ЦРНО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао прав, гликозен сируп, лецитин од соја), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЖЕЛАТИН