Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МАК ТОРТА

БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, КРАВЈО МЛЕКО, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЧОКОЛАДО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), СЕМЕ ОД АФИОН, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО