Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЛЕЊА ПИТА

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, МАРМАЛАД ОД КАЈСИЈА (кајсија, шеќер, вода, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванси, арома), КРАВЈО МЛЕКО, ШЕЌЕР, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ВАНИЛА, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО