Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КРЕМПИТА СПЕЦИЈАЛ

ЈАЈЦА, МЕЛА ГОЛД (шеќер, варено млеко во прав, модифициран скроб, сув гликозен сируп, хидрогенизирана билна маст, емулгатори, згуснувач, млечни протеини, арома готварска сол, бои, сув сок од цвекло), КАРАВЕЛА ЧОКОЛАДО ЦРНО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао прав, гликозен сируп, лецитин од соја), МЕЛАЈА ПРАЛИНЕ (шеќер, растителни масти, какао, варено млеко, скроб, лешник, лецитин од соја, арома), ШЕЌЕР, БРАШНО Т-500, ФРЕШЕКС (средство за одржување свежина, шеќер, вода, емулгатори), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО