Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИВАРКА СО КОКОС

ШЕЌЕР, БРАШНО Т-500, ПИВО, КОКОС, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО