Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИВАРКА СО ОРЕВИ

БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ОРЕВИ, ПИВО, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО