Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ИНТЕГРАЛЕН БАГЕТ

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА (интегрално пченично брашно, пченично брашно Т-500, брашно од соја, сончоглед, ленено семе), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими)