Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РИО КОЦКА

АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, готварска сол, ароми, боја), ЈАЈЦА, ШЕЌЕР, ОРЕВИ, БРАШНО Т-500, ВИШНА ФИЛ (вода, шеќер, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванс), АНГЕЛИКА КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, млечни протеини, растителни масла, емулгатори, стабилизатори, засладувач, боја)