Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РОЛОВАНА БАКЛАВА

КОРИ (пченкарен скроб), ШЕЌЕР, ГЛИКОЗЕН СИРУП, ОРЕВИ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЛИМОНТУС (лимонска киселина)