Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

САРАГЛИ БАКЛАВА

ШЕЌЕР, КОРИ (пченкарен скроб), ОРЕВИ, ГЛИКОЗЕН СИРУП, ВИШНА ФИЛ (вода, шеќер, вишна, модифициран скроб, лимонска киселина, конзерванс), ЧОКОЛАДО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), ЛИМОНТУС (лимонска киселина)