Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТОРТА СЕДМО НЕБО

ВИШНА АЛДИА (вишна во сопствен сок 35%, вода, шеќер, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванс), АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, сол, ароми, боја), БРАШНО Т-500, ДАНИА КРЕМ (шекер, модифициран скроб, декстроза, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, жолчка во прав, растителни масти,сол, стабилизатори, емулгатори, конзерванс, боја, арома), ШЕЌЕР, ЧОКОЛАДНИ ЛУШПИ (шеќер, растителни масти, полномасно млеко во прав, лецитин, арома), ЈАЈЦА, КАКАО, СУПЕР ГЕЛ (средство за одржување на свежина, шекер, вода, емулгатори), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО