Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТОРТА ЧОКОЛАДНА МИНИ

КРАВЈО МЛЕКО, АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, сол, ароми, боја), АРИБА ЧОКОЛАДА (шеќер, какао, какао путер, лецитин од соја, арома, ванилин. Во трагови - млеко) , ДАНИА КРЕМ (шекер, модифициран скроб, декстроза, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, жолчка во прав, растителни масти,сол, стабилизатори, емулгатори, конзерванс, боја, арома) , БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ЈАЈЦА, ЧОКОЛАДНИ ЛУШПИ (шекер, растителни масти, полномасно млеко во прав, лецитин, арома), КАКАО, СУПЕР ГЕЛ (средство за одржување на свежина, шекер, вода, емулгатори), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО