Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТРИЛЕЧЕ

ЈАЈЦА, КРАВЈО МЛЕКО, ФИОРФИОРЕ МОРБИДО (шеќер, пченкарно брашно, пченкарен скроб, немасно млеко во прав, малтодекстрин, емулгатори, агенси за растење, готварска сол, ароми. Во траги - јајца, соја, сусам), ФАРСРИТУРА (гликоза, вода, шеќер, пченкарен скроб, боја, арома, лимонска киселина, стабилизатор, калиум сорбат, натриум бензоат, арома), АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, готварска сол, ароми, бои)