Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТРОПИК

ШЕЌЕР, ОРЕВИ, ЈАЈЦА, АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, готварска сол, ароми, боја), ПАСТА ПОРТОКАЛ (гликозен сируп, вода, шеќер, скроб, боја, арома, лимонска киселина, стабилизатор, калиум сорбат, натриум бензоат), КАКАО, ВАНИЛА КРЕМ (шеќер, скроб, млечен прав, стабилизатор, боја, ароми), ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав, гликозен сируп, лецитин од соја), ФАРСРИТУРА (гликозен сируп, вода, шеќер, скроб, боја, арома, лимонска киселина, стабилизатор, калиум сорбат, натриум бензоат, арома на карамел), ЧОКОЛАДНИ КАПКИ (шеќер, билни хидрогенизирани масти, немасно какао прав, лецитин од соја, ароми. Во трагови - млеко, ореви)