Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТУЛУМБА

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЛИМОНТУС (лимонска киселина), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО