Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧИЗ КЕЈК

КРАВЈО МЛЕКО, ЧИЗ КРЕМ (пченично брашно, млеко, шеќер, скроб, готварска сол. Во траги - јајца, соја, сусам, малтодекстрини) ЈАЈЦА, МАЛИНА ФИЛ (малини, вода, шеќер, скроб, арома, боја, лимонска киселина, калиум сорбат, натриум бензоат), БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, ФРЕШЕКС (средство за одржување свежина, шеќер, вода, емулгатори), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО