Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧОКО МАФИН

ЈАЈЦА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, БЕЛ КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, хидрогенизирана билна маст, сварено полномасно млеко во прав, млечни белковини, згуснувачи, емулгатори, арома, готварска сол, бои), ЧОКО МАФИН СМЕСА (шеќер, пченичен скроб, какао прав со смалени масти, билна маст, сурутка во прав, модифициран скроб, емулгатори, агенси за нараснување, готварска сол, згуснувачи, сув гликозен сируп, варено млеко во прав) (НЕДОСТАСУВА КОЛИЧИНА ВО НОРМАТИВ)