Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЏЕРИ ПАСТА

ЈАЈЦА, МАРГАРИН (билни масти, масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, КАРАВЕЛА ЧОКОЛАДО ЦРНО (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао прав, гликозен сируп, лецитин од соја), МЕЛАЈА ПРАЛИНЕ (шеќер, растителни масти, какао, варено млеко, скроб, лешник, лецитин од соја, арома), АРИБА ЧОКОЛАДА (шеќер, какао, какао путер, лецитин од соја, арома - ванилин. Во трагови - млеко), БЕЛ КРЕМ (шеќер, модифициран скроб, хидрогенизирана билна маст, сварено полномасно млеко во прав, млечни белковини, згуснувачи, емулгатори, готварска сол, бои), КАКАО, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО