Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧУПАВА КАТА

ЈАЈЦА, БРАШНО Т-500, ШЕЌЕР, МАРГАРИН (билни масти, масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор Е-322, лецитин, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ОРЕВИ, МАРМАЛАД ОД КАЈСИЈА (кајсија, шеќер, вода, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванси, арома), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ВАНИЛА