Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ШАМПАЊ

ЈАЈЦА, АБ ДЕКОР АП (вода, хидрогенизирана билна маст, шеќер, стабилизатори, натриум казеин, емулгатори, лецитин од соја, готварска сол, ароми, боја), ШЕЌЕР, ОРЕВИ, БРАШНО Т-500, ФАРСРИТУРА (гликозен сируп, вода, шеќер, скроб, боја, арома, лимонска киселина, стабилизатор, калиум сорбат, натриум бензоат, арома на карамел), МЕЛАЈА ПРАЛИНЕ (шеќер, растителни масти, какао, варено млеко, скроб, лешник, лецитин од соја, арома), ВАНИЛА КРЕМ (шеќер, скроб, млеко во прав,стабилизатор,боја, ароми)