Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЧИЈАБАТА ИНТЕГРАЛНА (МАЛА)

БРАШНО Т-500, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЧИЈАБАТА СМЕСА (пченичен глутен, јачменов слад, суво пченично кисело тесто (пченично брашно Т-550, пченично сладно брашно, готварска сол, стартер, оцетна киселина, млечна киселина), пченично брашно Т-550, инактивен пекарски квасец, емулгатор, ензими, аскорбинска киселина), ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими), ПРЖЕНО РЖАНО БРАШНО (бабрено пченично брашно Т-1600, јачменов слад, пржено пченично сладно брашно), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ