Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ШТРУДЛА СО ВИШНА

ВИШНА ФИЛ (вишна во сопствен сок 35%, вода, шеќер, модифициран скроб, регулатор на киселост, конзерванс), КОРИ (пченично брашно, готварска сол), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР