Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ШТРУДЛА СО ЈАБОЛКО

КОРИ (пченично брашно, готварска сол), ЈАБОЛКО РЕНДАНО СО ЦИМЕТ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР