Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ БАГЕТ СО СЛАНИНА

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА (интегрално пченично брашно, брашно Т-500, соино брашно, ленено семе, сончогледово семе), КАШКАВАЛ (млечен), СЛАНИНА, ЗЕЛЕНА САЛАТА, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)