Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ ПЧЕНКАРЕН СО ПИЛЕШКО

БРАШНО Т-500, ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно брашно, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, готварска сол, емулгатор, состојка за третман на брашно, ензими), МАРГАРИН (билни масли и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими), ПАВЛАКА (млечна), ПИЛЕШКО МЕСО, ПЕЧУРКИ, КРАСТАВИЦА, ЗАЧИН, СЕНФ, БИБЕР