Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ БАГЕТ СО ШУНКА

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (млечен), ШУНКА (пилешка), КРАСТАВИЦА, ПАВЛАКА (млечна), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, МАРГАРИН (билни масли и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими), ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР