Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ СО КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (млечен), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, СУСАМ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)