Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЗЕЛКА САЛАТА

ЗЕЛКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ОЦЕТ, ГОТВАРСКА СОЛ