Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ВИОЛЕТОВА САЛАТА

ПАВЛАКА (растителна), ПИЛЕШКИ СТЕК, ЦВЕКЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, БИБЕР МЕЛЕН