Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ИТАЛИЈАНСКА САЛАТА

ПАВЛАКА (млечна), КРАСТАВИЦА, МОРКОВ, КАШКАВАЛ (млечен), ЗЕЛЕНА САЛАТА, МАСЛИНКА