Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ СО ШУНКА И КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (млечен), ШУНКА (пилешка), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, СУСАМ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)