Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ СО ТУНА

БРАШНО Т-500, ТУНА, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА (интегрално пченично брашно, брашно т-500, соино брашно, ленено семе, сончогледово семе), КАШКАВАЛ (млечен), МАСЛИНКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими), ПЧЕНИЧНИ СНЕГУЛКИ, ОВЕСНИ СНЕГУЛКИ, РЖАНИ СНЕГУЛКИ, ЛЕН, СОНЧОГЛЕД СЕМЕ, СУСАМ