Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СЕНДВИЧ СО ЛЕПЧЕ СО СУСАМ

БРАШНО Т-500, ШУНКА (пилешка), ДОМАТИ, ПАВЛАКА (млечна), КРАСТАВИЦА, СУСАМ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)