Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЛЕБ АЛОЕ ВЕРА

БРАШНО Т-500, ЕКСТРАКТ ОД АЛОЕ ВЕРА, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ПОДОБРУВАЧ ЗА ЗАМРЗНАТИ ТЕСТА (пченични: брашно, слад, влакна, глутен, лецитин од репка, стабилизатор, шеќер, аскорбинска киселина, ензими)