Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЛАДЕН СЕНДВИЧ СО БОСАНКА

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (млечен), ДОМАТИ, ШУНКА (пилешка), КРАСТАВИЦА, ЗЕЛЕНА САЛАТА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)