Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КРОАСАН СЕНДВИЧ

БРАШНО Т-500, МАРГАРИН (билни масли и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), КАШКАВАЛ (млечен), ДОМАТИ, КРАСТАВИЦА, КУЛЕН (свински), ПАВЛАКА (млечна), ШУНКА (пилешка), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пенично брашно, ензими)