Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

БИБЛИСКИ ЛЕБ

БРАШНО Т-500, БИБЛИСКА СМЕСA (Спелта (брашно, кисело тесто од цело зрно, интегрално јачменово брашно, пченица) брашно, брашно од слад), ленено семе, брашно од грав, морска готварска сол, просо), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО